Favorite

Buy Back

Oferim posibilitatea de buy back pentru autoturismul dorit.

Garantam un pret corect pentru autoturismul dumneavoastra vechi si avantaje client pentru orice autoturism achizitionat din parcul nostru, prin programul buy back.

poza-Buy-back-L1
poza-buy-back-L2

Buy Back, explicatii si proceduri

Procesul de „buy back” defineste un schimb de autoturisme, in care dumneavoastra lasati masina veche la noi, in schimbul unui alt autoturism pe care noi il comercializam.

In general, prin „buy back” dumneavoastra veti oferi, ca si avans, masina veche si veti pune diferenta pentru un autoturism comercializat de noi, diferenta care poate consta in numerar sau rate.

Pasii pentru demararea procesului „Buy Back”

In urma exprimarii dorintei dumneavoastra de a achizitiona un autoturism din parcul nostru, prin „buy back”, se face o evaluare a autoturismului dumneavoastra. Aceasta evaluare se poate face fizic, la sediul nostru, sau online, prin trimiterea de informatii pe mail, Whatsapp, Facebook, sau alte mijloace de comunicare.

In cazul evaluarii online, vom avea nevoie de urmatoarele informatii despre autoturismul dumneavoastra:

 

  • Poze cu masina – fata / spate / laterale / interior / motor / bord
  •  Detalii despre dotari si motorizare (cilindree, combustibil, cai putere, tip cutie de viteze, norma de poluare)
  •  Detalii despre istoric service (intrari service, numar kilometri actuali)
  •  Detalii despre istoricul masinii (numar proprietari, prima inmatriculare, daune inregistrate in istoric)
  •  Poza cu actele masinii

Dupa evaluarea autoturismului, vi se va comunica un pret informativ, bazat pe datele furnizate si calculat in functie de media preturilor din piata, la momentul evaluarii.

In cazul in care sunteti de acord cu pretul comunicat si doriti sa continuam procedura de „buy back” se va face o programare in service-ul nostru pentru o verificare tehnica detaliata.

In urma verificarii tehnice se va stabili pretul final oferit de noi pentru masina dumneavoastra in functie de defectele constatate (daca se constata).

Se va calcula reparatia pentru defectele constatate, iar pretul rezultat va fi scazut din pretul oferit initial, numit pret informativ.

In urma acceptului clientului a pretului oferit pentru autoturismul ce face obiectul procedurii de „buy back”, autoturismul vechi va ramane la noi, iar dumneavoastra  veti pleca cu cel dorit.

Documente si cerinte obligatorii de indeplinit in vederea finalizarii procedurii de „Buy  Back”:

  • Autoturismele care sunt oferite pentru „buy back” trebuie sa nu fie mai vechi de 15 ani.
  • La vanzare, autoturismul trebuie sa fie cu actele la zi (valabile)
  • La predare, clientul trebuie sa furnizeze actele masinii in original (CIV, Talon, Asigurare, Rovigneta).
  • Masinile care fac obiectul achizitiei in regim „buy back” trebuie sa fie libere de sarcini si sa nu faca obiectul unui litigiu.
  • La predare, clientul trebuie sa asigure dovada platii taxelor si impozitelor pe autoturism, prin prezentarea documentelor doveditoare (Certificat Atestare Fiscala cu zero datorii, Fisa de Inmatriculare Vizata, Facturi/ Contracte Vizate de organele de stat sau locale competente).