Favorite

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

In cazul in care gasiti dumneavoastra masina pe orice site de vanzare, nu va putem garanta veridicitatea kilometrilor sau starea tehnica a autoturismului respectiv, prin urmare nu putem oferi garantie. Iar in ceea ce priveste transportul, in cel mai bun caz, putem intermedia transportul autotursimului cu unul dintre colaboratorii nostri.

Garantia standard pe care o oferim pentru toate autoturismele comercializate de noi, este 6 luni, fara limita de KM, iar aceasta include: Motor (Bloc Motor), Cutie de Viteze, Sistem de Injectie, Calculator Motor.

Stocul actual de autoturisme il puteti gasi pe site-ul nostru, dar si pe pagina de Autovit: www.reparo.autovit.ro

Toate platile vor fi facute in LEI, prin transfer sau depunere bancara, la cursul BNR + 1%

Toate autoturismele comercializate de noi sunt verificate, se livreaza cu garantie si oferim revizie si verificare tehnica gratuite la livrare.

Daca achizitionati masina de la noi, dar sunteti din alta localitate si aveti probleme in timpul garantiei si sunt acoperite de garantie, recomandam evaluarea defectelor la un service autorizat (preferabil reprezentanta) iar costurile remedierii le vom suporta noi.

Avem regim de consignatie pentru autoturismele dumneavoastra. Noi le vom promova spre vanzare pe toate site-urile de specialitate si pe paginile noastre de socializare, contra unui comision stabilit de comun acord.