Favorite

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Plata

Plata se face doar prin transfer bancar, sau depunere cash la banca, in contul nostru.

Plata se face doar in lei, la cursul BNR + 1% din ziua platii.

Taxele de inmatriculare la Registrul Auto Roman sunt suportate de Cumparator, iar responsabilitatea inmatricularii autovehiculului in Romania in termenul legal de 90 zile de la livrare sunt in sarcina Cumparatorului.

Toate platile vor fi efectuate in contul nr. IBAN RO40BTRLRONCRT0508357701 deschis la banca Transilvania apartinand Vanzatorului. Data platii va fi considerata data creditarii contului Vanzatorului. Factura finala va fi emisa de catre Vanzator odata cu livrarea autovehiculului (autovehiculelor) si numai dupa creditarea contului Vanzatorului cu valoarea Pretului total.

Livrarea

Livrarea va avea loc pe cat posibil la termenul de livrare stabilit in Contract. Termenul de livrare poate fi insa prelungit de catre Vanzator, fara a putea fi obligat la plata vreunor penalitati sau despagubiri, pentru situatiile prevazute mai jos, cu 2 (doua) saptamani la autovehiculele de stoc si cu 8 (opt) saptamani la autovehiculele cu executie la comanda, dupa cum a optat Cumparatorul/ Utilizatorul prin semnarea Formularului de comanda (Anexa 1 la contract):

  1. a) nelivrarea in termen a autovehiculelor de catre furnizor, din motive obiective, cum sunt (de ex.) intarzierea eliberarii actelor din tari UE
  2. b) accidente pe timpul transportului; in cazul unei daune totale, autovehiculul va fi rambursat sau se va comanda alt autovehicul asemanator
  3. c) blocarea transportului de catre autoritati
  4. d) modificarea intempestiva a unor dispozitii legale cu impact asupra derularii Contractului

Garantia

Garantia se acorda si acopera numai disfunctionalitatile care au la baza materiale de productie improprii sau defecte de fabricatie. Sunt excluse de la garantie: defectele si lipsurile care au drept cauza o influenta exterioara de orice natura, folosirea de uleiuri sau combustibil de calitate neconforma cu prescriptiile fabricantului, precum si defectele si lipsurile datorate uzurii normale si cele datorate unei exploatari anormale.

Vanzatorul si producatorul sunt exonerate de obligatiile lor privind garantia, daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre Cumparator/Utilizator a instructiunilor de utilizare si intretinere cuprinse in documentatia care insoteste autovehiculul.